Visagist op de fiets stopt en ruimt op!

Na ruim 8 jaar met veel liefde en passie als Visagist op de fiets te hebben gewerkt, zet ik mijn fiets nu definitief in de stalling. Eind december sluit mijn online winkel. De magazijnuitverkoop is inmiddels gestart. In het productoverzicht vind je al een heleboel afgeprijsde artikelen. In de komende weken zullen er meer volgen, afhankelijk van de voorraad.

Bedankt!
Tegen al mijn trouwe klanten en volgers, en iedereen met wie ik de afgelopen jaren een liefdevol en inspirerend contact heb opgebouwd, wil ik zeggen: dankjewel! Het is een bijzonder avontuur geweest. Nu is het tijd voor wat rust en uiteindelijk een nieuwe uitdaging. Het ga jullie goed!
Veel liefs,
Marloes

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.