Nieuw: Handmade Naturals vloeibare hand- en douchezeep

Stukken zeep versus vloeibaar
Iedereen weet dat ik een enorme fan ben van Werfzeep. De producten, de filosofie achter het bedrijf, maar ook het feit dat je bij stukken zeep geen plastic afval hebt en de Werfzepen in eigen land worden gemaakt. Om die reden heb ik al die tijd geen vloeibare zeep in mijn assortiment gehad. Maar door het contact met zoveel verschillende mensen heb ik ingezien dat niet iedereen in hetzelfde tempo veranderingen door wil/kan voeren. De een vervangt in één klap al zijn/haar verzorgingsproducten voor de meest duurzame varianten. De ander doet dat in kleinere stappen. Iedereen maakt zijn/haar eigen afwegingen en die wil ik respecteren. Na alle vragen en opmerkingen moest ik concluderen dat stukken zeep voor sommige mensen minder praktisch zijn of nog een brug te ver. Daarom verkoop ik naast al die fijne stukken Werfzeep nu ook vloeibare hand- en douchezeep: voor mannen, voor baby’s, zonder geur, een fruitige variant en daarnaast nog een handzeep.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.