Nieuw: Georganics Mondverzorging

Nieuw in het assortiment is de mondverzorgingslijn van het Engelse merk Georganics. Producten zonder fluoride en glycerine. Ze zijn niet geschikt voor gejaagde, snelle poetsers, maar wel voor mensen die hun gebit op holistische/slow wijze willen verzorgen. Bijvoorbeeld als je al lange tijd tandvleesproblemen hebt en daar eindelijk eens van af wilt komen. Zelf moest ik even aan de smaak wennen, maar voor mijn gebit ben ik blij dat ik heb doorgezet.

De producten op een rij:

– Bamboe tandenborstel met geactiveerde houtskool

Oilpulling mondwater

– Bamboe tandflos met geactiveerde houtskool

Meer informatie
Wil je meer informatie over de werking van deze producten, stuur me dan gerust een mail via info@visagistopdefiets.nl

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.