Net binnen!

Nieuwkomers
In het assortiment van Visagist op de fiets zijn weer mooie nieuwe producten opgenomen.

 

 

 

Zuii Organic Concealer potlood
Dit zijn hele fijne crème concealer potloden. Je tipt wat plekjes aan en wrijft het voorzichtig uit. Bij een droge huid is het wel belangrijk dat je de concealer vrij snel na je dagcreme aanbrengt, zodat je huid nog lekker soepel is.

 

Zuii Organic Eyebrow Definer
Het lijkt op een wenkbrauwpotlood, maar deze ‘eyebrow definer’ heeft net iets meer. Met de platte schuine uitschuifbare kop volg je heel makkelijk de vorm van je wenkbrauwen. De kleur pakt goed en blijft ook goed zitten. Beschikbaar in twee tinten, voor vrouwen met blond haar (licht- en donkerblond) en donker haar.

 

Arc en Sels ‘Rosacea & Couperose’ Serum en Tamanu olie
Voor vrouwen met rosacea of vergelijkbare huidklachten is het lastig om schone producten te vinden die daadwerkelijk verlichting bieden. Al is het maar een klein beetje. Het verschilt ook erg per persoon wat wel en niet prettig aanvoelt op de huid. Het Franse merk Arc en Sels heeft speciaal voor mensen met dit type huidklachten een Rosacea/Couperose Serum ontwikkeld. In dit serum zit ook Tamanu olie, die ontstekingsremmend, kalmerend en pijnstillend werkt en zeer geschikt is voor de ontstekingsgevoelige huid. Deze olie is ook los verkrijgbaar. Beide oliën hebben wel een sterke, kruidige geur. Je kunt zowel de Tamanu olie als het Rosacea Serum bij Visagist op de fiets voor 2,00 euro per stuk (exclusief eventuele portokosten 1,56 euro) uitproberen. Je krijgt dan een mini glazen flesje waar voldoende in zit om het product enkele weken uit te proberen.

 

Bonusan oral probiotica
Veel mensen hebben in meer of mindere mate last van tandvleesproblemen. En die problemen blijken niet op zichzelf te staan, blijkt uit steeds meer onderzoeken. Je mond- en darmflora zijn van invloed op je totale lichamelijke systeem. Alles houdt met elkaar verband. Naast het goed reinigen van je tanden kan het gebruik van orale probiotica, met speciaal op de mond afgestemde bacteriestammen, helpen je mondflora te verbeteren.

 

Handmade Naturals vloeibare zeep
Iedereen weet dat ik een enorme fan ben van Werfzeep. De producten, de filosofie achter het bedrijf, maar ook het feit dat je bij stukken zeep geen plastic afval hebt en de Werfzepen in eigen land worden gemaakt. Om die reden heb ik al die tijd geen vloeibare zeep in mijn assortiment gehad. Maar door het contact met zoveel verschillende mensen heb ik ingezien dat niet iedereen in hetzelfde tempo veranderingen door wil/kan voeren. De een vervangt in één klap al zijn/haar verzorgingsproducten voor de meest duurzame varianten. De ander doet dat in kleinere stappen. Iedereen maakt zijn/haar eigen afwegingen en die wil ik respecteren. Na alle vragen en opmerkingen moest ik concluderen dat stukken zeep voor sommige mensen minder praktisch zijn of nog een brug te ver. Daarom verkoop ik naast al die fijne stukken Werfzeep nu ook vloeibare hand- en douchezeep in diverse geuren of zonder geur (voor vrouwen, mannen en baby’s).

Hervulbare flesjes
Plantaardige oliën en aloe vera gel kun je het beste koel bewaren, zo mogelijk in de koelkast. Maar dat is niet handig als je je lievelingsolie elke dag in de badkamer nodig hebt. Bij Visagist op de fiets kun je nu mini glazen flesjes kopen om dit probleem op te lossen. In het kleine flesje doe je wat olie of gel en de grotere fles bewaar je in de koelkast of op een andere koele plek. Als het mini flesje leeg is, vul je die gewoon weer aan.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.