Parfum

Bio parfum van Hollandse makelij!

Weet jij wat er in parfum zit?
Parfumproducenten hoeven op grond van ‘handelsgeheim’ niet de exacte samenstelling van hun product weer te geven op de etiketten. De Campaign for Safe Cosmetics liet eerder al eens onderzoeken wat voor stoffen er in bekende parfummerken zitten. Er werden schrikbarend veel synthetische chemicaliën aangetroffen die in verband worden gebracht met hormoonverstoringen, kanker en allergieën. Veel van deze stoffen staan niet op het etiket vermeld. Schadelijke muskverbindingen, phthalates, petrochemicaliën; ze komen allemaal in grote mate voor in reguliere verzorgingsproducten zoals parfum en deodorant. Dat geeft te denken. Om die reden heb ik lange tijd niets met parfum gedaan. Maar nu heb ik een parfum gevonden dat veilig is en ook heerlijk ruikt: Saar Soleares Eau de Parfum.


Alles klopt

Het Eau de Parfum Saar Soleares ken ik nog maar net, maar het heeft mijn hart nu al gestolen. Zelfs mijn man, die natuurlijke parfums vaak vindt stinken, kan deze geur wel waarderen. De geur is niet overwhelming. Gewoon heerlijk; vrouwelijk, zacht, subtiel, zwoel. De ingrediënten zijn zuiver en wat ik als duurzame ondernemer helemaal leuk vind, is dat het een puur Hollands product is. Het merk Saar Soleares is gevestigd in Bergen, Noord-Holland.

Ingrediënten
Saar Soleares Eau de Parfum is gebaseerd op uitsluitend hoogwaardige biologische ingrediënten. Geïnspireerd op de mystieke schoonheid van een Mediterrane tuin met exotische noten van biologische sandelhout, Spaanse mandarijn en zoete vanille. Het parfum is vrij van synthetische geuren, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, phthalates en petroleum chemicaliën. Handgemaakt in kleine oplages met Saar’s toewijding aan puurheid, gezondheid en het mysterie van een unieke geur. Vegan: geen dierlijke ingrediënten en niet getest op dieren. Veilig voor mens & milieu.

Ingrediënten: *Organic Alcohol, Well Water, *Extracts from Organic Plants and Flowers.*
* = Certified Organic

Aromatische beschrijving: helder, houtachtig, zoet, aards met een verborgen fruitige noot.

Over Saar Soleares
Opa’s boomgaard. Natuurlijke ingrediënten. Een familierecept: crème op basis