NIEUW! Zing Organics Gezichtstoner/bloemenwater Citroen (ZO-hydro) – 19,95 euro

Zing Organics ‘Brighten Up Facial Mist’ toner Citroen.

De ‘Brighten Up Facial Mist’ van Zing Organics is een citroenhydrolaat dat tot stand komt tijdens het distillatieproces van etherische citroenolie. Dit Zing Organics hydrolaat is vrij van conserveermiddelen. Het bestaat dus alleen uit citroenhydrolaat.

WAT DOET HET VOOR DE HUID
Dit hydrolaat/hydrosol heeft een reinigende, antimicrobiële werking, het verfrist, verzacht, hydrateert en brengt de huid weer in balans. En het frist ook je huidtint op.

Aroma-tonen: subtiel aroma. Musky Lemon. Afkomstig van Italiaanse citroenschillen.

GEBRUIK
Breng een lichte nevel aan op het gezicht en de nek vóór het aanbrengen van een serum of dag-/nachtcrème. Dit zorgt voor hydratatie en maakt het aanbrengen en de opname van een crème of serum makkelijker.

Bewaaradvies: in de zomer of bij een hoge binnentemperatuur in de winter kun je dit hydrolaat het beste in de koelkast bewaren.

BESTELLEN
Inhoud: 75 ml in een glazen sprayflacon (goed voor circa 400 verstuivingen)
Prijs/bestelcode: 19,95 euro (ZING-hydro)

BESTELLEN: per mail via info@visagistopdefiets.nl In Den Haag gratis bezorging (zie postcodes bij hoofdpagina Producten).
Pakketpost PostNL of Fietskoeriers 6,50 euro, via een afhaalpunt van UPS 4,50 euro. Vanaf 100 euro portovrij. Voor België gaat verzending via DPD (9,50 euro bij zelf afhalen DPD punt bij jou in de buurt of 11,75 euro aan huis bezorgd).

——————–
INGREDIËNTEN

Alle producten van Zing Organics zijn vrij van petro-chemicaliën, synthetische geurstoffen, ftalaten, parabenen of andere conserveermiddelen. M

Merkzuiverheidstests uitgevoerd door The Department of Pure and Applied Chemistry aan de Strathclyde University of Glasgow.

——————–

OVER ZING ORGANICS

Kirsty Morrison was in 2000 in verwachting van haar zoon toen ze ineens allergisch reageerde op parfum en geurkaarsen. Ze ontdekte dat deze producten bol staan van hormoonverstorende, neurotoxische, kankerverwekkende en allergene stoffen en besloot haar eigen kaarsen en parfum te maken met behulp van duurzame, biologische grondstoffen. Dat deed ze in samenwerking met een bevriend aromatherapeut. Inmiddels maakt Kirsty niet alleen diverse geurproducten en huidverzorgingsproducten, ze geeft ook professionele workshops aan kinderen, volwassenen en bedrijven en leert hen de waarde van pure grondstoffen. Deze activiteiten vinden allemaal plaats in haar studio gelegen in de authentieke vissershaven van Tarbert, Loch Fyne in Schotland.

Transparantie
Kirsty’s keuken is altijd open. Dat betekent dat iedereen mag zien hoe ze werkt en met welke grondstoffen. Om erachter te komen of haar producten daadwerkelijk de veiligste producten zijn die op de markt verkrijgbaar zijn, heeft ze de hulp ingeroepen van the Department of Pure and Applied Chemistry van de University of Strathclyde in Glasgow. De samenwerking met de universiteit is beide partijen zo goed bevallen dat ze deze voortzetten om zo gezamenlijk meer kennis te vergaren over zuiverheid en schadelijkheid in producten als geurkaarsen en parfums. Dankzij haar inzet was Kirsty ook genomineerde voor de Scottish Knowledge Exchange Awards 2017.

Milieu
Zing Organics maakt uitsluitend gebruik van duurzame grondstoffen en recyclebare, herbruikbare of composteerbare verpakkingen.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.