Zing Organics Aromatische Body Oil 80ml (keuze uit 2) – 34,50 euro NU 20,00 euro!

NU 20,00 euro!
De Zing Organics ‘Ah There’ en ‘Elevate’ Body Oils zijn door de hydraterende en verzorgende ingrediënten niet alleen een weldaad voor je huid, ze werken ook op je geurpapillen door de subtiele, zuivere aroma’s. Beide lichaamsoliën zijn geschikt voor de gevoelige huid.

INGREDIËNTEN

‘AH THERE!’
Abrikozenpitolie*, jojoba-olie*, olijf squalane, etherische oliën van: cannabis sativa-blad, stengels en bloemen (wild geplukt uit Frankrijk), bergamot* (bergapteen vrij, uit Italië) en roos geranium* (bloem en blad, Zuid-Afrika)
*gecertificeerd biologisch

Aroma tonen: Earthy Herbal / Sweet Citrus / Green Floral.

‘ELEVATE’
Abrikozenpitolie*, jojoba-olie*, olijf squalane, etherische oliën van frankincense en clementine*
*gecertificeerd biologisch

Aroma-tonen: Warm Rich Balsamic/ Orange Citrus.

Frankincense
Frankincense is een van de pure etherische oliën die veel wordt gebruikt door holistische artsen en behandelaars over de hele wereld. Frankincense staat erom bekend de huid te kalmeren en heeft huidcelregenererende eigenschappen.

Clementine
Clementine bestrijdt bijnierinsufficiëntie en slapeloosheid en is stemmingsverhogend. Het is een anti-oxidant met antibacteriële eigenschappen.

INHOUD EN GEBRUIK
Inhoud: 80 ml in donkere glazen pipetfles

Gebruik spaarzaam. Wrijf een paar druppels tussen je vingertoppen en druk zachtjes en roterend over je huid. De absorptie zal worden verbeterd als je huid een beetje vochtig is voor het aanbrengen.
Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en open wondjes.

Prijs/bestelcode: 34,50 euro (ZING-body) Geef bij je bestelling aan welke olie je wilt hebben: ‘Ah there’ of ‘Elevate’

BESTELLEN
Bestellen via info@visagistopdefiets.nl In Den Haag gratis bezorging aan huis (zie postcodes bij overzichtspagina producten).
Bij een bestelling tot 100 euro betaal je voor pakketpost via Fietskoeriers of PostNL 6,50 euro of via een UPS afhaalpunt 4,50 euro. Vanaf 100 euro betaal je geen verzendkosten.
Buiten Nederland gelden andere verzendtarieven/-voorwaarden.

——————
INGREDIËNTEN

Product bevat 100% natuurlijke ingrediënten. 90% gecertificeerd biologische ingrediënten.

Alle producten van Zing Organics zijn vrij van petro-chemicaliën, synthetische geurstoffen, ftalaten, parabenen of andere conserveermiddelen. M

Merkzuiverheidstests uitgevoerd door The Department of Pure and Applied Chemistry aan de Strathclyde University of Glasgow.

——————–
OVER ZING ORGANICS

Kirsty Morrison was in 2000 in verwachting van haar zoon toen ze ineens allergisch reageerde op parfum en geurkaarsen. Ze ontdekte dat deze producten bol staan van hormoonverstorende, neurotoxische, kankerverwekkende en allergene stoffen en besloot haar eigen kaarsen en parfum te maken met behulp van duurzame, biologische grondstoffen. Dat deed ze in samenwerking met een bevriend aromatherapeut. Inmiddels maakt Kirsty niet alleen diverse geurproducten en huidverzorgingsproducten, ze geeft ook professionele workshops aan kinderen, volwassenen en bedrijven en leert hen de waarde van pure grondstoffen. Deze activiteiten vinden allemaal plaats in haar studio gelegen in de authentieke vissershaven van Tarbert, Loch Fyne in Schotland.

Transparantie
Kirsty’s keuken is altijd open. Dat betekent dat iedereen mag zien hoe ze werkt en met welke grondstoffen. Om erachter te komen of haar producten daadwerkelijk de veiligste producten zijn die op de markt verkrijgbaar zijn, heeft ze de hulp ingeroepen van the Department of Pure and Applied Chemistry van de University of Strathclyde in Glasgow. De samenwerking met de universiteit is beide partijen zo goed bevallen dat ze deze voortzetten om zo gezamenlijk meer kennis te vergaren over zuiverheid en schadelijkheid in producten als geurkaarsen en parfums. Dankzij haar inzet was Kirsty ook genomineerde voor de Scottish Knowledge Exchange Awards 2017.

Milieu
Zing Organics maakt uitsluitend gebruik van duurzame grondstoffen en recyclebare, herbruikbare of composteerbare verpakkingen.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.