NIEUW! Muhle Rocca vegan scheerkwast RVS & berkenschors (Muhle-rocca-kwast) – 109,00 euro euro

De Mühle ‘Rocca’ vegan scheerkwast heeft een strak en robuust design en is vanwege het materiaal nog duurzamer dan soortgelijke scheerkwasten.

Rocca betekent ‘fort’ in het Italiaans en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Door gebruik te maken van sterk en licht roestvrij staal is een vernieuwde, geometrische vormgeving mogelijk. Het handvat is stijlvol afgewerkt met een fineer van berkenschors. Berkenschors is een bijzonder duurzame grondstof. Het is gemakkelijk in onderhoud, overtuigt in stabiliteit en bezit waterafstotende en antiseptische eigenschappen. Het handvat van berkenschors fineer heeft een comfortabele grip, zelfs wanneer het nat is.
De haren van de kwast zijn van Silvertip Fibre®. Deze hoogwaardige, synthetische vezel, handmatig door MÜHLE ontwikkeld, is gelijkwaardig aan de natuurlijke dassenhaar. Voelbaar zacht, maar minder kwetsbaar en ontwikkeld voor een lange levensduur. De volledig veganistische vezel is zuinig in gebruik; slechts een kleine hoeveelheid scheerzeep is nodig om voldoende schuim op de huid te produceren.

Prijs/code: 109,00 euro (Muhle-rocca-kwast)
Materiaal: RVS & fineer van berkenschors
Ringdiameter van de kwast is 21mm.
Handvat: 57 mm x 32 mm –
Gewicht: 120 g

SETPRIJS
Koop je met deze kwast ook het scheermes en de standaard, dan betaal je in plaats van 257,00 euro 240 euro.

BESTELLEN: per mail via info@visagistopdefiets.nl
Gratis levering in NL.

WAAROM EEN SCHEERKWAST?
Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op een scheerbeurt. Zo worden de haartjes zacht en laten ze zich makkelijker afscheren. Je verkleint hiermee de kans op wondjes. De meest effectieve manier is het gebruik van een scheerkwast waarmee je scheerzeep opklopt en die vervolgens in je huid masseert.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.