NIEUW! Imse Vimse wasbaar dun maandverband ‘Pink halo’ set van 3 (pantyliner/regular pad) – 14,95/17,50 euro

Imse Vimse wasbaar dun maandverband/inlegkruisjes ‘Pink halo’ set van 3.

Deze nieuwe pads van Imse Vimse zijn iets dunner en zachter dan de Garden en Naturel pads.

Je kunt kiezen uit 2 maten:

– PANTYLINER (inlegkruisje) 3 stuks 14,95 euro (IV-pinkhalo-inlegkruisjes): geschikt voor elke dag en de dagen dat je licht vloeit. De lengte is 18,5cm. Breedte op smalste stand 6cm.

– REGULAR PAD 3 stuks 17,50 euro (IV-pinkhalo-regularpads): geschikt voor normale dagen. De lengte is 25cm. Breedte op smalste stand 8cm.

Dit maandverband met vleugels maak je vast met een klein drukknoopje (twee standen) onder je slipje.

Alle pads zijn gemaakt van 100% biologisch katoen tricot (3 lagen) en een lekvrij ademend laagje (PUL) om te beschermen tegen doorlekken.

Wassen is mogelijk tot 60 graden Celsius.
De bovenkant is de zijde met het stiksel langs het midden.

BESTELLEN
Stuur een mail via info@visagistopdefiets.nl en geef daarin aan welke maat je wilt bestellen en je adresgegevens.
Verzendkosten: brievenbuspost 3,95 euro

—————
Imse Vimse
Het Zweedse Imse Vimse wil bijdragen aan een betere wereld voor de toekomstige generaties. Daarom maakt ze gezonde en duurzame textielproducten voor vrouwen en kinderen over de hele wereld. De productielijn wordt voortdurend aangepast, getest en verbeterd om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen.
De productie van de Imse Vimse producten vindt plaats in Europa, voornamelijk in Letland en Turkije. Jaarlijks worden er controles uitgevoerd om de kwaliteit van de producten te testen en de omstandigheden in de fabriek te onderzoeken. Imse Vimse hecht veel waarde aan zowel de milieustandaarden als goede werkomstandigheden.

Hoe het begon
Imse Vimse is eind jaren tachtig opgericht door Marie Walleber. Omdat haar dochter steeds huiduitslag kreeg van wegwerpluiers besloot ze over te stappen op wasbare katoenen luiers. De pijnlijke huiduitslag verdween. Maar wasbare luiers waren in die tijd niet zo makkelijk te vinden. In haar zoektocht kwam Marie in contact met een luierbedrijf dat in haar behoefte (en die van anderen) om gezondere en milieuvriendelijke luiers te gebruiken, wilde voorzien. En zo begon de kleinschalige productie van wasbare katoenen luiers. In de dertig jaar die volgden is Marie continu bezig geweest om het assortiment aan herbruikbare textielproducten uit te breiden en te verbeteren. Inmiddels levert Imse Vimse aan meer dan vijftig landen.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.