Georganics Oil Pulling Mouthwash Spearmint 300 ml (GO-spearmint) – 12,95 euro

Georganics Oilpulling Mouthwash Spearmint

Deze mix van kokosolie en etherische oliën werkt sterk antiseptisch en draagt bij aan een gezond gebit en mondholte. Door de olie een flink aantal minuten krachtig door je mond heen te trekken (dit heet oilpulling) wordt een ontgiftingsproces op gang gebracht. De stofwisseling wordt geactiveerd, waardoor je lichaam sneller en grondiger gifstoffen elimineert. Deze belanden via de slijmvliezen in het speeksel, dat je vervolgens uitspuugt. Het is een eeuwenoude Ayurvedische methode om niet alleen je mondholte te ontgiften, maar ook je algehele gezondheid te verbeteren. De theorie hierachter is dat het mondslijmvlies niet alleen goede stoffen opneemt (zoals via een smelttabletje onder de tong) maar ook afvalstoffen afgeeft.

Gebruiksadvies:
– Neem 1-2 eetlepels van de olie en trek het heen en weer in je mond voor 20 minuten. Als je voor het eerst gaat olie trekken, kun je ook beginnen met vijf minuten en het daarna langzaam aan opbouwen.
– Duw en trek de olie 20 minuten lang door je mond. Zo bereikt de olie alle plekjes in je mond. Volgens Dr. Bruce Fife, die oilpulling in het Westen introduceerde, is het belangrijk die 20 minuten echt aan te houden. Niet korter, maar ook niet langer. Zoveel tijd is er nodig om tandaanslag los te weken, maar het is nog niet lang genoeg voor het lichaam om de gifstoffen en bacteriën weer terug op te nemen.
– Zodra de olie een melkachtige kleur heeft gekregen is dat een teken dat de olie bacteriën heeft aangetrokken. Spuug het daarna uit, het liefst in de prullenbak of in een lege verpakking die je daarna weggooit. Kokosolie kan je afvoer verstoppen. Voel je tussentijds de behoefte om het uit te spugen, doe dat dan en slik het vooral niet door, want je wilt de afvalstoffen niet weer binnen krijgen.
– Spoel je mond twee keer met lauw water en spuug het uit.
– Poets je tanden zoals je gewend bent.

Ingredienten
Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Mentha Spicata Herb Oil*^, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*^, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Tocopherol^. *Organic Farming, ^Food Grade.

Inhoud: glazen fles van 300 ml
PRIJS/BESTELCODE: 12,95 euro (GO-oilpulling)

BESTELLEN: per mail via info@visagistopdefiets.nl In Den Haag gratis bezorging (zie postcodes bij hoofdpagina Producten).
Pakketpost PostNL of Fietskoeriers 6,50 euro, via een afhaalpunt van UPS 4,50 euro. Vanaf 100 euro portovrij. Voor België gaat verzending via DPD (9,50 euro bij zelf afhalen DPD punt bij jou in de buurt of 11,75 euro aan huis bezorgd).

De gezondheidsvoordelen van oil pulling
De Oil pulling methode wordt in eerste instantie ingezet om problemen in de mondholte op te lossen, zoals ontstoken tandvlees, tandsteen, gevoeligheden, slechte adem. Maar volgens Dr. Bruce Fife is je algehele gezondheid erbij gebaat. De gezondheid van je mond is gekoppeld aan de gezondheid van je hele lichaam. Als er steeds slechte bacteriën in je mond aanwezig zijn, moet je lichaam hier voortdurend tegen vechten. Ziekteverwekkers kunnen zich via je mond door je lichaam verspreiden en daar van allerlei problemen veroorzaken.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.