NIEUW! Bonusan Probio Oral Care 30 sachets (probio-oral) – 44,95 euro TIJDELIJK UITVERKOCHT

TIJDELIJK UITVERKOCHT
Probio Oral Bonusan is een orthomoleculair supplement. Het bevat 4 miljard levensvatbare bacteriën (met zes speciaal voor de mond geselecteerde soorten lactobacillen). Bij het spoelen worden ze direct actief. Na het doorslikken komen ze in de darm terecht.

GEBRUIK
Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet oplossen in een glas water, een kwartier laten staan en opnieuw doorroeren. Spoel enkele minuten en slik het door. Ook kleine slokjes even in de mond houden, doorslikken en herhalen werkt prima. Hoe langer het contact met de mond, hoe beter.
De eerste 2 weken na elke maaltijd zo lang mogelijk spoelen in de mond en doorslikken. Na 2 weken gebruik alleen vlak voor het slapen gaan spoelen en doorslikken.
Aanbevolen dosering van Probio Oral Bonusan niet overschrijden.

PRIJS/BESTELCODE: 44,95 euro (probio-oral)

BESTELLEN: per mail via info@visagistopdefiets.nl In Den Haag gratis bezorging (zie postcodes bij hoofdpagina Producten).
Pakketpost PostNL of Fietskoeriers 6,50 euro, via een afhaalpunt van UPS 4,50 euro. Vanaf 100 euro portovrij. Voor België gaat verzending via DPD (9,50 euro bij zelf afhalen DPD punt bij jou in de buurt of 11,75 euro aan huis bezorgd).

SAMENSTELLING PER SACHET
Elk sachet Probio Oral Bonusan bevat gegarandeerd 4 miljard levensvatbare bacteriën tot het einde van de houdbaarheidstermijn. Sachets beschermen beter dan andere verpakkingsvormen tegen vocht, licht en lucht. Alle 6 lactobacillen staan op de EFSA-lijst die het veilige gebruik van micro-organismen in onze voeding waarborgt.

4 x 109 CFU bacterieculturen:
Lactobacillus fermentum,
Lactobacillus salivarius,
Lactobacillus paracasei,
Lactobacillus plantarum,
Lactobacillus rhamnosus,
Lactobacillus casei.

Hulpstoffen
Vulstof (maltodextrine).

Gegarandeerd vrij van
GGO, soja, gluten, lactose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Fabrikant:
Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Probio Oral Bonusan droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.