Dr. Alkaitis biologische herbal toner/serum 120 ml (DA-toner) – 59,00 euro

De Dr. Alkaitis biologische herbal toner/serum is een multifunctioneel gezichtsverzorgingsproduct. Je kunt het gebruiken als toner/tonic, astringent (poriën verkleinend), ter hydratatie, tegen ontstekingen, bij wondjes en als aftersun lotion. Met o.a. ontstekingsremmende Aloë Vera, verzachtende wilde kamille bloemen, huid herstellende toverhazelaar en natuurlijke vitamine E. Droogt de huid niet uit.
Ideaal als dagcreme voor een vette of gecombineerde huid.
Beschermt en gaat dehydratatie tegen bij een droge en gevoelige huid als je het aanbrengt onder dag- of nachtcreme.

In een basis van biologische Aloe Vera gel*, toverhazelaar* en graan alcohol* (uit de fermentatie van biologisch geteeld graan) zijn de volgende producten vermengd: Grote brandnetel*, wilde kamille bloemenº wilde mirreº, Europese vlierbloesem*, Echte Heemst*, Franse lavendel bloemen*, Curacao sinaasappel*, Benzoeº, rozemarijn*, wilde venkelº, balm mint*, grapefruit* en citroen* extracten. Zee eikº, Altantische Kelpº, Parelmosº . Verder toegevoegd zijn natuurlijke vitamine B en vitamine C complex en 100% pure essentiële oliën.
* – Signifies certified organically grown.
º – Signifies ethically wild-crafted.

Inhoud: 120 ml pompflacon
Prijs/bestelcode: 59,00 euro (DA-toner)

Bestellen via info@visagistopdefiets.nl In Den Haag gratis bezorging aan huis.
Per 1 augustus 2017 gelden ander verzendtarieven. Bij een bestelling tot 100 euro betaal je voor pakketpost via PostNL 6,50 euro of via een Kiala afhaalpunt 3,95 euro. Vanaf 100 euro betaal je geen verzendkosten. Buiten Nederland gelden andere verzendtarieven. Voor België is verzending via Kiala het gunstigst. Je betaalt dan 7,50 euro voor een pakket.

————
Over Dr. Alkaitis
Achter de chique flesjes en verzorgde presentatie van het merk Dr. Alkaitis schuilt eenvoud en kleinschaligheid. Dr. Saulius Alkaitis (Sacramento, West-Californië) is blij met het succes dat hij boekt met zijn huidverzorgingslijn, maar tegelijkertijd bewaakt hij zijn producten alsof het zijn kinderen zijn. Het productieproces wil hij zo klein en puur mogelijk houden. Dat heeft alles te maken met zijn grote liefde voor planten en zijn fascinatie voor het grootste orgaan van ons lichaam, de huid. Voor beiden wil hij goed zorgen.

Staat van dienst
Dr. Alkaitis, die oorspronkelijk uit Litouwen komt, is een gerespecteerd onderzoekswetenschapper, met een doctoraat in fysische chemie. Hij heeft onder vier Nobelprijswinnaars gestudeerd en met hen onderzoek gedaan naar de heilzame kwaliteiten van planten. Toen hij werkte aan behandelingen tegen kanker, waarbij gebruik werd gemaakt van planten, raakte hij ervan overtuigd dat er een relatie moest zijn tussen de afhankelijkheid van de samenleving van synthetische chemicaliën en de snelle toename van het aantal gevallen van kanker en andere degeneratieve ziektes. Met zijn wetenschappelijke kennis en expertise, en holistische benadering van het menselijk organisme, geeft hij een geheel nieuwe dimensie aan het begrip ‘gezonde schoonheid’.

Hoe het begon
Zijn vrouw kwam steeds thuis met andere huidverzorgingsproducten, mede afkomstig uit natuurwinkels. Ze vroeg hem dan wat hij ervan vond. Steevast antwoordde hij na het lezen van het etiket: ‘Dat zou ik niet op mijn huid smeren’. Hij beloofde haar producten te ontwikkelen, die veilig en heilzaam zijn voor de huid. Vijf jaar later was de basis voor deze producten gelegd, met als belangrijkste motto: ‘If you can’t eat it, don’t put it on your face’.

Plantengek
Dr. Alkaitis maakt gebruik van gecertificeerd bio-dynamisch geteelde en uit het wild verkregen planten. Daarvoor staat hij in nauw contact met mensen over de hele wereld, die hem voorzien van alleen de beste planten. Hierin is hij zeer kritisch. Hij wil precies weten met wie hij zaken doet.
Het is niet verwonderlijk dat Dr. Alkaitis bekend staat als een echte plantengek.

Ingrediënten
Dr. Alkaitis ziet de huid als een levend orgaan dat gezonder wordt wanneer je het voedt met gezond, levend voedsel. Levende ingrediënten betekent: de hoogste kwaliteit planten, in hun natuurlijke staat, in plaats van een verdunning gemaakt in een laboratorium. Plantenextracten worden nogal eens afgebroken tot alleen het actieve deel; het deel met de therapeutische waarde. De rest wordt dan buiten beschouwing gelaten. Dr. Alkaitis is ervan overtuigd dat we de plant moeten gebruiken in zijn oorspronkelijke vorm, om de kracht ervan optimaal te benutten. De extracten in Dr. Alkaitis producten worden dan ook nooit boven lichaamstemperatuur verwarmd, zodat ze hun enzymatische activiteit behouden. Puur betekent bij Dr. Alkaitis ook echt puur. Er zitten geen plantenderivaten, chemicaliën, synthetische stoffen, transvetten (die door het lichaam maar moeizaam worden afgebroken) of genetisch gemodificeerde gewassen in.

Milieu
Zowel de flesjes als de kartonnen verpakkingen van de Dr. Alkaitis zijn recyclebaar.

‘Je huid is je grootste orgaan. Ze is verantwoordelijk voor de opname van de stoffen die je erop aanbrengt, terwijl ze je anderzijds beschermt tegen de dagelijkse invloeden van je leefomgeving. Je huid reflecteert je inwendige en uitwendige gezondheid. Als je lichaam op een of andere manier in onbalans is, dan roept je huid om hulp en aandacht.’

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.