Raw Elements SPF30 lippenbalsem (RE-lip) – 7,95 euro NU 3,95 euro ivm BB-date GAAT UIT HET ASSORTIMENT

GAAT UIT HET ASSORTIMENT
NU 3,95 euro ivm BB-date (03/2017).

Raw Elements zonbescherming lippenbalsem factor 30
Prijs/code: 7,95 euro (RE-lip)
Bestellen via info@visagistopdefiets.nl. Brievenbuspost 1,56 euro.

Ingrediënten:
Actief Ingrediënt: Zinc Oxide 23%
Verder: Organic Sunflower Oil, Organic Green Tea, Organic Black Tea, Organic Hemp Seed Oil, Organic Cocoa Butter, All Natural Mango Butter, Organic Beeswax, All Natural Rosemary Oil Extract, All Natural Vitamin E *** USDA gecertificeerd biologisch

——————————–
Blog 13 juni 2014
Zonder witte waas de zon in

Mijn grootste ergernis met pure anti-zonnebrandproducten is die witte waas op je huid. Daarom was ik super blij toen ik vorig jaar de huidkleurige stick van Raw Elements in handen kreeg. Met de kleine stick (17 gram) doe je best lang. Het smeert redelijk stroef, maar voldoende om je huid een goed laagje te geven. 
Vorig jaar zijn we met twee volwassenen en twee kinderen (6 en 8 jaar) met 1 tube (zie verderop in dit blog) en anderhalve stick de zomer doorgekomen. Maar we zijn gedoseerd (beperkt) de felle zon in gegaan en zeker niet op het heetst van de dag.

Raw Elements – wat zit erin?

Dit product zit boordevol bio-actieve anti-oxidanten, vitamines, mineralen en extracten. Uiteraard met een 100% natuurlijk kleurpigment. Het is een UVA/UVB breed spectrum anti-zonnebrandproduct factor 30, dat niet alleen waterbestendig is voor meer dan tachtig minuten, maar zelfs onder water kan worden aangebracht! Daarom ook erg geschikt voor surfers.

Ingrediënten: zinkoxide (22,75%), zonnebloemolie*, groene thee*, zwarte thee*, hennepzaadolie*, cacaoboter*, mangoboter, bijenwas*, candelillawas, rozemarijnolie, vitamine E, ijzeroxide. *USDA gecertificeerd biologisch.

Grotere oppervlaktes
Voor het insmeren van je benen, rug, buik en armen adviseer ik de Raw Elements tube of het blikje (88 ml). Dit is een witte lotion.

Over het merk
Raw Elements Physical Protection Sunscreen is ontwikkeld door Brian Guadagno. Al ruim zeventien jaar werkt hij als ‘Ocean Rescue Lifeguard’. Op zijn dertigste liet hij een scan van zijn gezichtshuid maken, om te zien hoe zijn huid eraan toe was na al die jaren in de zon. Hij schrok van de beelden. Toen ging er bij hem een knop om. Hij is zich gaan verdiepen in huidkanker en de schadelijkheid van anti-zonnebrandproducten voor mens en milieu. Het ontwikkelen van een eigen lijn veilige anti-zonnebrandproducten was een logische vervolgstap. Brian en zijn team zetten zich actief in om de risico’s op huidkanker en de schadelijkheid van reguliere producten voor mens en milieu onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.