100% Pure jumbo lippotlood (100P-4) – 21,50 euro ALLEEN NOG IN NAKED MAUVE

ALLEEN NOG IN NAKED MAUVE
100% Pure – jumbo lippotlood in ‘naked berry’ (links op foto), ‘naked mauve’ (midden op foto) en ‘naked pink’ (rechts op foto).
Het is een smeuïg potlood dat afzonderlijk gebruikt kan worden of in combinatie met een lipgloss of lipstick. ‘Naked pink’ is een nude roze, geschikt voor koele kleurtypes. ‘Naked mauve’ is een neutraal/warme tint. Naked berry is geschikt voor koele kleurtypes.

Prijs/code: 21,50 euro (100P-4)
Bestellen via info@visagistopdefiets.nl
Verzendkosten 2,19 euro

Ingrediënten lippotlood: gehydrogeneerde jojobaolie, cacaoboter, sheaboter, bijenwas, kokos stearinezuur, vitamine E (tocopherol), rozenbottel olie, kunnen alle of sommige van de volgende groenten pigmenten bevatten: kers, cacao, aardbei, pruim, bosbes, braam, perzik, abrikoos, tomaat, granaatappel, acai, framboos, appelbessen en cranberry, rijstzetmeel

100% Pure lip pencils
These all natural creamy pencils are non-waxy and will not feather or bleed. They are colored with natural fruit pigments and formulated to be long lasting. Use alone as all over color to your lips or use as a lip liner to shape lips and to make lipstick last longer. If you want more shine, apply lip gloss over these creamy pencils. These all natural formulas are free from synthetic chemicals, artificial fragrances and chemical preservatives.

———————————————–
Blog over 100% Pure
100% Pure cosmetica bevat pure groente en fruit en zit boordevol anti-oxidanten. De producten zijn vrij van synthetische chemicaliën en zijn met zeer veel zorg en kunde geformuleerd.


Waar het begon

100% Pure is opgericht door Susie Wang en Ric Kostick. Beiden afgestudeerd op wiskunde aan de Universiteit van Californië. Inmiddels zijn ze getrouwd. Susie is opgegroeid bij haar Geisha grootmoeder in Japan. Ze kwam wekelijks in badhuizen waar kruiden een belangrijke rol spelen. Als kleuter verzamelde ze vaak bessen waarmee ze haar eigen maskers maakte.
Tijdens haar studie ontdekte ze een manier om natuurlijke ingrediënten te stabiliseren voordat ze gaan oxideren. Op dit proces heeft ze patent gelegd.
Na haar afstuderen ging ze als chemicus aan de slag bij enkele grote cosmeticajongens in Amerika, waar ze vele producten ontwikkelde. Daar kreeg ze steeds meer inzicht in de gevaren van chemicaliën in cosmetica. Op een dag morste ze een chemisch goedje op de tafel in het lab. Het blad raakte direct aangetast. Op dat moment ging er bij haar een knop om. Ze besloot een gezonde, pure en voedende cosmeticalijn te ontwikkelen. Het stond haar ook tegen dat deze grote bedrijven beweerden dat ze geen dierenproeven uitvoerden, terwijl dit wel het geval was. Hier wilde ze niet meer aan meewerken.
Haar studiegenoot Ric werd haar zakenpartner en ook haar broer James sloot zich bij hen aan. De link met groente- en fruitpigmenten kwam toen ze op een dag bessen plukte in haar biologische tuin. Het sap van de bessen kleurde haar huid.


Lipgloss

Ook een grote favoriet is de lipgloss van 100% Pure. Hij is er in acht kleuren, die op je lippen heel natuurlijk kleurt. De kleurverschillen zijn heel subtiel. Cocao berry, juicy pink grapefruit, pink caramel en pomegranate wine zijn de kleuren die ik het meest gebruik tijdens mijn werk.
Ik gebruik daarbij ook de lippotloden van 100% Pure. Dit zijn dikke potloden met een smeuïge textuur, die net even wat meer vorm aan je lippen geven. Bij sommige lippen is dat echt nodig. De middelste van de drie, de kleur mauve, komt het dichtst in de buurt van de natuurlijke lipkleur. Al hangt het natuurlijk ook af van de kleur gloss of lipstick die je erbij gebruikt.

Ingrediënten lipgloss: (gemaakt met 83% vitamine E uit biologische rijst zemelen en groenten pigmenten) vitamine E (a-tocoferol), bevat alle of enkele van de volgende pigmenten uit vruchten: granaatappel, wijn, kers, cranberry, braam, framboos, perzik, cacaoboon en pruim, vitamine C (ascorbylpalmitaat), druivenpit olie, honing, shea boter, honing bijenwas, natuurlijke fruitsmaak, chili peper.
Prijs: € 16,50

Ingrediënten lippotlood: gehydrogeneerde jojobaolie, cacaoboter, sheaboter, bijenwas, kokos stearinezuur, vitamine E (tocopherol), rozenbottel olie, kunnen alle of sommige van de volgende groenten pigmenten bevatten: kers, cacao, aardbei, pruim, bosbes, braam, perzik, abrikoos, tomaat, granaatappel, acai, framboos, appelbessen en cranberry, rijstzetmeel.
Prijs: € 17,00

Wenkbrauwen in vorm

Tenslotte kan ik niet meer zonder de wenkbrauwgel van 100% Pure.
Ik heb zelf hele lichte wenkbrauwen, die ik vroeger altijd bijtekende. Mijn ene wenkbrauw is ook minder goed gevuld en minder lang dan de andere. Als ik niets opdoe, spreken mijn ogen minder. In mijn werk kom ik veel vrouwen tegen die hetzelfde hebben. Met deze gel en met behulp van een dun schuin kwastje strijk ik zachtjes over de wenkbrauwhaartjes en probeer zoveel mogelijk de natuurlijke vorm te volgen. Het effect is zo subtiel of sterk als je zelf wenst. De taupe variant past goed bij vrouwen met blond of licht rossig haar. De brunette variant is voor vrouwen die donkerder haar hebben. Wil je iets meer dekking hebben op je wenkbrauwen, kun je ook kiezen voor de cake eyeliner in bruin van Nvey eco. Die gebruik ik ook vaak voor de wenkbrauwen.

Ingrediënten wenkbrauwgel: rijstpoeder, bevatten alle of sommige van de volgende pigmenten in poedervorm, cacao, abrikoos, perzik, koffie, tomaat, zwarte thee, lavendel, avocado, jojoba, rozenbottel, biologische bijenwas, vitamine E ( a- tocoferol), vitamine A (a- palmitaat), vitamine C (ascorbylpalmitaat).
Prijs: € 21,50

Duurzaam bedrijf

100% Pure doet haar uiterste best om in de gehele keten duurzaam te werken. Het begint met het ontwikkelen van biologisch afbreekbare cosmeticaformules. Producten die 100% natuurlijk zijn en die veilig zijn voor ons lichaam en het milieu. 
Daarnaast zijn al hun (hoofd)kantoren en fabriekjes voorzien van zonnepanelen. Medewerkers kunnen hun elektrische auto’s op hun werk opladen. Ze hebben in de lokale gemeenschap in San Jose, Californië al duizenden planten, bomen en bloemen geplant om de omgeving te vergroenen. En ze maken gebruik van watertonnen om de tuinen te bewateren en gebruiken het opgevangen water ook voor het sanitair. Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, post-consumer gerecycled glas, plastic, blik en papier. De etiketten worden bedrukt met niet-toxische natuurlijke inkt van soja en groenten extracten. 100% Pure stimuleert haar klanten om de verpakkingen na gebruik gescheiden weg te gooien. Ook zet ze zich actief in voor het welzijn van dieren. Suzie en Ric hebben een grote liefde voor dieren. Producten en ingrediënten van 100% Pure zijn nooit op dieren getest en de formules en make-up kwasten zijn veganistisch (of vegetarisch wanneer honing als ingrediënt wordt gebruikt).

Geef een reactie

Je emailadres zal niet worden getoond. Voer a.u.b. je naam, email en bericht in.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.